Prinsessan Ivar : Om barn och könsidentitet

Prinsessan Ivar : Om barn och könsidentitet - Marion Arntzen, Mona Renolen | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Marion Arntzen, Mona Renolen
DIMENSIONERA
10,92 MB
FILNAMN
Prinsessan Ivar : Om barn och könsidentitet.pdf
ISBN
4221066418693

BESKRIVNING

Vissa barn är födda med en kropp som inte matchar deras könsidentitet. Några har en pojkes kropp och känner sig som en tjej, andra har en tjejs kropp och känner sig som en pojke. Dessa barn kämpar med omgivningens förväntningar och känner ofta skam och rädsla för att bli avvisade. Hur möter vi dessa barn och ser till att de blir sedda, förstådda, älskade och accepterade - utan förbehåll?

Text av Malin Bergström, barnpsykolog och docent. I 3-årsåldern blir många barn medvetna om vilket kön de tillhör och kan vara upptagna med att bekräfta att de är just flickor respektive pojkar.

Vissa barn är födda med en kropp som inte matchar deras könsidentitet. Några har en pojkes kropp och känner sig som en tjej ... Prinsessan Ivar.

RELATERADE BÖKOR