Praxis övningsbok

Praxis övningsbok - Britt Hellquist | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Britt Hellquist
DIMENSIONERA
9,10 MB
FILNAMN
Praxis övningsbok.pdf
ISBN
2582298222065

BESKRIVNING

Praxis är en svensk version av det träningsprogram för dyspraktiska barn som utarbetats av logopederna på The Nuffield Centre i London.Övningsboken innehåller en mängd exempel på varje nivå i terapin och får kopieras för terapeutiskt bruk.Mer information om Praxis och bilder på de olika delarna finns under fliken Extramaterial.

Praxis A5-kort - består av fonembilderna i A5-format och innehåller hela Praxisalfabetet med en bild på varje kort. Praxiskedjan 1 - innehåller åtta olika uppsättningar kort med åtta bilder i varje. Till grund för denna övningsbok ligger läroboken Ekonomistyrning - principer och praxis författad av Jan Greve.

Övningsuppgifterna omfattar områden som prestationsstyrning med finansiella och icke-finansiella nyckeltal, aktivitetsstyrning, hållbarhetsstyrning, budgetering, produkt- och investeringskalkylering, avvikelseanalys, internprissättning, intern redovisning och rapportering samt ... Övningsbok - innehåller en mängd exempel på varje nivå i terapin och får kopieras för terapeutiskt bruk. Praxis A5-kort - består av fonembilderna i A5-format och innehåller hela Praxisalfabetet med en bild på varje kort.

RELATERADE BÖKOR