Strategier för läsförståelse

Strategier för läsförståelse - Kerstin Lundberg Hahn, Charlotta Lövbrand, Gunilla Ulenfors | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kerstin Lundberg Hahn, Charlotta Lövbrand, Gunilla Ulenfors
DIMENSIONERA
11,78 MB
FILNAMN
Strategier för läsförståelse.pdf
ISBN
5268447070642

BESKRIVNING

Strategier för läsförståelseMed tydlig och konkret handledning till den skönlitterära högläsningsboken Bakom masken av Kerstin Lundberg Hahn, får du som lärare vägledning i arbetet med läsförståelse tillsammans med dina elever.Bakom masken utspelar sig på hösten, kring Halloween, och handlar om de tre vännerna Fredde, Zacki och Mimmi. Tillsammans upplever de spänning och löser brott som elever kan relatera till. I boken uppkommer skilda ämnen som väcker känslor och kan bidra till bra diskussioner i arbetet med strategierna.I handledningen finns hela den skönlitterära texten varvad med metod och lektionsupplägg som guidar dig som lärare in i en medveten undervisning om läsförståelsestrategier. Den passar dig som vill arbeta långsiktigt med läsförståelsestrategier.Den skönlitterära texten ligger varvad med instruktioner.

I årskurs 5 på Alviksskolan ska de börja med en ny högläsningsbok. Strategier för läsförståelse. En serie om att arbeta med läsförståelsestrategier.

En serie om att arbeta med läsförståelsestrategier. • Lärarfortbildning • Pedagogiska frågor, Didaktik och metod, Svenska, Läsning En strategi för läsförståelse är att förutspå.

RELATERADE BÖKOR