Skrivande röster : inspirationshandbok för skrivsugna

Skrivande röster : inspirationshandbok för skrivsugna - Maria Bielke von Sydow | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Maria Bielke von Sydow
DIMENSIONERA
10,45 MB
FILNAMN
Skrivande röster : inspirationshandbok för skrivsugna.pdf
ISBN
3106336856944

BESKRIVNING

En inspirationshandbok för dig som är skrivsugen och som behöver konkreta exempel, skrivövningar, tips och uppmuntrande råd. Boken innehåller bland annat skrivuppgifter, textexempel med musiktexter, poesi, självbiografiskt skrivande, erotiskt skrivande, novell och bildberättande. Det finns dessutom ett komplett skrivkursupplägg för dig som vill samla ihop ett gäng och skriva tillsammans. Mer info om boken finns på http://bielkevonsydow.blogspot.se/p/skrivande-roster.html Recension av Jonas Herrlin BTJ, nr 22, 2015"Skrivande röster är en lättsam och kortfattad handbok i skrivande som fokuserar på att komma igång att skriva. Den är resultatet av en skrivarkurs under ledning av bokens författare Maria Bielke von Sydow. Vi får ta del av de i kursen ingående skrivövningarna och de sex kursdeltagarnas texter. Kursdeltagarna presenterar också sig själva och sitt amatörskrivande. Boken är en utmärkt startpunkt för skrivare i vardande. Författaren ger skrivråd som kan vara till hjälp - och förslag på hur en enkel skrivarkurs kan vara utformad. Boken är också en inspirationskälla för svensklärare och skrivpedagoger på olika nivåer. En tillgänglig handbok i kreativt skrivande. Maria Bielke von Sydow är författare, skrivpedagog och aktiv inom ett brett spektrum som litteratör."Recension av Jonas Herrlin BTJ, nr 22, 2015

Oavsett om du vill skriva själv eller tillsammans, låt lust och inspiration flöda. Bli en skrivande röst.

Köp Skrivande röster : inspirationshandbok för skrivsugna av Maria Bielke Von Sydow på Bokus.com. Boken har 9 st läsarrecensioner. Pris: 149 kr.

RELATERADE BÖKOR