Att älska sitt jobb : passion, entusiasm och nyliberal subjektivitet

Att älska sitt jobb : passion, entusiasm och nyliberal subjektivitet - Magdalena Petersson McIntyre | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Magdalena Petersson McIntyre
DIMENSIONERA
11,72 MB
FILNAMN
Att älska sitt jobb : passion, entusiasm och nyliberal subjektivitet.pdf
ISBN
6498705020728

BESKRIVNING

Bör vi sträva efter att älska vårt jobb? Har det rent av blivit en förväntan som många arbetsgivare har? På en tuff arbetsmarknad som alltmer kräver individens hängivenhet och engagemang uppstår en problematik i vem det är som har makten över de personliga valen.I Att älska sitt jobb för etnologen Magdalena Petersson McIntyre ett angeläget samtal om passion och styrningen av den. Om känslor betraktas som varor hur påverkar då denna kommersialisering den enskilda arbetstagaren?Utifrån intervjuer med anställda i detaljhandeln diskuterar författaren en process där känslolivet engageras mer och mer i arbetslivet. Hängivenheten blir en normalitet som också utgör vägen till lycka även om målen kan bli svåra att förverkliga.

Läs mer om den på förlagets hemsida. Läs också nyheten om boken på Centrum för konsumtionsvetenskaps webbplats.

Petersson McIntyre, Magdalena, 1968- (författare) Alternativt namn: Petersson, Magdalena, 1968- Alternativt namn: McIntyre, Magdalena Petersson, 1968- ISBN 9789188168757 Publicerad: Lund : Nordic Academic Press, [2016] Skip to main content. MENU.

RELATERADE BÖKOR