Våga vara förälder

Våga vara förälder - Alf B. Svensson | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Alf B. Svensson
DIMENSIONERA
12,24 MB
FILNAMN
Våga vara förälder.pdf
ISBN
4860107905748

BESKRIVNING

Att ägna sig åt något så kreativt som att ta hand och fostra barn är väl något av det finaste och mest utvecklande man kan göra. Men att vara förälder är samtidigt svårt det vet alla som har prövat. I den här boken ger psykologen Alf B Svensson, författare till populära Håll kärleken levande, konkreta och tänkvärda råd på vägen till både nyblivna och rutinerade föräldrar.Ur innehållet:Barn rikedom eller belastningHur får vi barn som vill skapa en bättre värld?Hur skall vi få tid?Älska mig för den jag ärPappa kom hemSå ger du dina barn ett bra självförtroendeSkall barn behöva hjälpa till?Så hjälper du dina barn att lyckas i skolanSätta gränser men hur?Illustrationerna av David Gunnarsson lockar till skratt och eftertanke och till vidare läsning.

Mer om oss. Om Idéer för livet; Kontakta oss; Spara i fonden; Ansök om stöd.

Det är en balansgång att vara förälder konstaterar Helena Harrysson som har skrivit en inspirationsbok för alla föräldrar. "Det finns inga perfekta föräldrar men som förälder är det viktigt att vara en bra förebild.

RELATERADE BÖKOR