Andlighet är själens ljus

Andlighet är själens ljus - Raphael Mabo | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Raphael Mabo
DIMENSIONERA
9,32 MB
FILNAMN
Andlighet är själens ljus.pdf
ISBN
2515854380727

BESKRIVNING

"En livskraft som pulserar och strömmar genom allting. I stenarna som ligger vid vattnet, i timret som människor har byggt husen av, i vinden och solen, i fåglarna och haven. Detta ser jag som magi. Livskraften som ständig skapar och expanderar livet, i oändlig förändring och rörelse." Denna bok önskar inspirera genom personlig reflektion, övningar och meditationer på teman som andlighet, kärlek och livet. En inbjudan till en utforskande läsresa och personlig utveckling.  

Ande och materia är traditionella motsatsord.Andlighet är förknippat med begrepp som fromhet, helighet, religiositet, själfullhet, spiritualitet och mysticism.Andlighet kan både handla om tro och sökande, och just unga människors sökande från 1960 ... "En livskraft som pulserar och strömmar genom allting. I stenarna som ligger vid vattnet, i timret som människor har byggt husen av, i vinden och solen, i fåglarna och haven.

Den här boken skrevs av författaren Raphael Mabo. På vår hemsida beatekahlcke.de kan du läsa boken Andlighet är själens ljus online. Jag tror att alla människor bär en andlighet, har ett ljus inom sig! Att hitta det ljuset och lära sig lyssna till hjärtats röst, ger styrka åt själen Andligheten finns inte bara i kyrkan,den finns överallt omkring oss Ibland är man blind för det och låter egot styra, man blir missnöjd och förstår inte varför Själen är jag utan egot, och ibland kommer jag i kontakt med den när jag är bortkopplad ifrån vadagen - i meditation, på skogspromenaden, tillsammans med mina djur eller genom astrala resor.

RELATERADE BÖKOR