Kaninhistorier

Kaninhistorier - Aino Mattinen, Anu Kajamies, Pekka Räsänen | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Aino Mattinen, Anu Kajamies, Pekka Räsänen
DIMENSIONERA
12,20 MB
FILNAMN
Kaninhistorier.pdf
ISBN
2635846019820

BESKRIVNING

Målgrupper: Barnträdgårdslärare/förskollärare och speciallärare inom dagvårdenDet främsta målet med Kaninhistorier är att konsekvent och långsiktigt utveckla hörförståelsen hos barn med bristande språkutveckling. Därtill stöder programmet utvecklingen av hörförståelse hos alla 4-6-åringar. Programmets andra mål är att förbättra daghemspersonalens förmåga till handledning i fråga om barnens hörförståelse. Programmets tredje mål är att hjälpa barnens föräldrar att stöda sina barns utveckling av hörförståelse genom interaktiv läsning. Det fjärde målet är att stärka daghemspersonalens förmåga att engagera sig i och göra observationer av den gemensamma målinriktade verksamheten som Kaninhistorier innebär. Dessutom syftar programmet till att stärka samarbetet mellan daghem och föräldrar genom att tillhandahålla material som daghemmet kan använda för att hjälpa barnen utveckla sin hörförståelse tillsammans med sina föräldrar.Programmet innehåller 20 brev som utgör handlingen i en berättelse. Breven läses och bearbetas enligt en modell för interaktiv läsning både på daghemmet och i hemmet. På detta sätt uppmuntras barnet att diskutera berättelsen, fundera över berättelsens händelser och ställa frågor om berättelsen. Barnet får också hjälp att förstå och tolka berättelsens händelser genom sina egna erfarenheter och konkreta exempel.

Det fjärde målet är att stärka daghemspersonalens förmåga att engagera sig i och göra observationer av den gemensamma målinriktade verksamheten som Kaninhistorier innebär. Hon var från början en liten blyg engelsk flicka som berättade kaninhistorier för sin lillasyster tills hon en dag satt på ett tåg och fick en idé om en bok som kom att förändra världen. På ett bra sätt.

Du känner inte Therese, och du kanske inte ens gillar kaniner. Det gör inget, men jag hoppas att du läser vidare ändå, för det finns ett par viktiga läxor i det hon berättade, och jag lovar att det inte handlar om kaniner. Torsdagens program var Kaninhistorier och veckan avslutades med hela husets gemensamma sångstund.

RELATERADE BÖKOR