Coacha vem du vill (nlp)

Coacha vem du vill (nlp) - Stefan Olsson, Marcus Frödin, Charles Franz | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Stefan Olsson, Marcus Frödin, Charles Franz
DIMENSIONERA
5,36 MB
FILNAMN
Coacha vem du vill (nlp).pdf
ISBN
2525666806600

BESKRIVNING

Vad vill du? Kanske är det den viktigaste frågan i hela ditt liv. För utan ett tydligt mål blir det svårt att ha koll på resultatet, eller hur?Frågekortleken Coacha vem du vill innehåller 52 kort och två jokrar med coachingfrågor, samtliga med förklaringar av hur frågorna kan användas och med kreativa exempel. Coacha vem du vill är som en mini-coachingkurs i sig själv. Den öppnar nya perspektiv, hjälper till att se bortom tidigare begränsningar och gör vägarna till målen enklare, roligare och mer spännande. Lär dig att ställa frågor som stärker och tar vem du vill dit du vill! Du kan använda dem både på dig själv och andra - och du lär dig genom att ha kul!Vad skulle hända om du skaffade den här kortleken och började använda alla hemligheterna i din coaching? Hur mycket bättre resultat skulle du kunna få?Vad skulle vara annorlunda om du använde frågorna med din partner, dina kollegor, din chef, barn eller kanske till och med din granne? Vad är du beredd att investera att för att bli den bästa coach och medmänniska som du kan bli? Vad skulle det betyda för de människor du har omkring dig och jobbar tillsammans med? Oavsett vad du gör idag: om du jobbar som karriär- eller jobbcoach, lärare, ledare, chef, egen företagare, säljare, utbildare eller är arbetssökande ger den här kortleken dig tillgång till samma kunskap, idéer och inspiration som världens främsta coacher använder sig av. Nu kan du göra på samma sätt, och nå samma fantastiska resultat.Frågorna kommer bland annat från kunskapsfältet NLP. Vill du lära dig NLP och att använda frågor på bästa sätt i din kommunikation med andra är det här verkligen någonting för dig.Coacha vem du vill är utvecklad och skriven av Stefan Olsson, Marcus Frödin och Charles Franz. Stefan och Marcus är inspiratörerna som är grundare av inspirationsföretaget Universe Imagine och författare till bland annat böckerna Personligt entreprenörskap - att få saker att hända, Må bra under tiden du lyckas och Arrangera det du vill. Charles är journalist och känd från radio och TV, bland annat från programmet Hjärnstorm på SVT. Läs mer om författarna på http://www.universeimagine.com och om Coacha vem du vill på kortlekens webbplats http://www.coachavemduvill.se. Lycka till!

Man kan se det som en metafor - en coach tar en person eller grupp från en plats till en annan. 28 oktober 2010, kl. 12:00.

För utan ett tydligt mål blir det svårt att ha koll på resultatet, eller hur? Frågekortleken Coacha vem du vill innehåller 52 kort och två jokrar med coachingfrågor, samtliga med förklaringar av hur frågorna kan användas och med kreativa exempel. Coacha vem du vill är som en mini-coachingkurs i sig själv. Coacha vem du vill är som en mini-coachingkurs i sig själv.

RELATERADE BÖKOR