Scientologi-Handboken: Verktyg för livet (DVD-film 1,5 tim)

Scientologi-Handboken: Verktyg för livet (DVD-film 1,5 tim) - L. Ron Hubbard | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
L. Ron Hubbard
DIMENSIONERA
11,3 MB
FILNAMN
Scientologi-Handboken: Verktyg för livet (DVD-film 1,5 tim).pdf
ISBN
1144508859362

BESKRIVNING

DVD-filmen Scientologi-handboken: Verktyg för livet. Presenterar tekniker för att hantera problem i livet och visar vägen till ett lyckligare och mer harmoniskt liv.För oavsett vilken situation så kan något göras åt det.Livets vardagsproblem kan vara överväldigande. Vare sig det gäller ett misslyckat äktenskap , problem med barnuppfostran, problem på jobbet eller helt enkelt en önskan att uppnå sina mål. Vart vänder du dig för att få hjälp?Scientologi har svar. Vidare så erbjuder den exakta teknologier, med steg-för-steg procedurer som vemsomhelst kan tillämpa för att hantera livets svårigheter och förbättra tillstånd för en själv och andra.Denna film erbjuder en introduktion till grunderna av de tillämpbara principerna i Scientologi - taget ur Scientologi-handboken. Verktyg du kan använda för att förbättra vilkensomhelst avspekt av livet.

Ladda ner bok gratis Scientologi-Handboken: Verktyg för livet (DVD-film 1,5 tim) - L. Ron Hubbard DVD-filmen Scientologi-handboken: Verktyg för livet.

Scientologi-Handboken: Verktyg för livet (DVD-film 1,5 tim) Att stå bredvid cancer. Hastigheten.

RELATERADE BÖKOR