Att leva utan att härska : bekräftartekniker och motstrategier

Att leva utan att härska : bekräftartekniker och motstrategier - Ditte Eile | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Ditte Eile
DIMENSIONERA
7,28 MB
FILNAMN
Att leva utan att härska : bekräftartekniker och motstrategier.pdf
ISBN
1272817637754

BESKRIVNING

Den här boken spänner över hela det mänskliga fältet från styrelserummet till hallgräl hemma, från småbarn till ensamma äldre och målet är att visa hur hemskt lätt det är att kränka, hur vi kan säga ifrån med värdighet och hur vi kan lära oss att låta bli och istället bekräfta och lyfta varandra. Det är en bok om alla, för alla.     Målet med den här boken är att utrota härskarteknikerna och dess förgörande effekter på mänskligheten för alltid. För att kunna göra det måste vi lära oss två saker. Först måste vi lära oss att säga till och säga ifrån, men inte hur som helst, utan med bibehållen integritet, värdighet och utan att själva låta eller vara föraktfulla ? vi måste lära oss motstrategier.     Sedan måste vi lära oss motsatsbeteendet. Vi måste lära oss hur man är och hur man gör när man med styrka, vänlighet och värdighet hanterar och bemöter andra människor i det professionella såväl som det personliga livet ? vi måste lära oss bekräftartekniker.     Men vi måste också lära oss om härskartekniker. Vad det är för någonting, hur det känns att bli utsatt för dem och varför vi gör det. Alla gör det mot alla, så är det, helt enkelt för att vi inte vet bättre.     Den här boken kommer att få dig att skratta åt idiotiska beteenden och gråta över sorgliga, den kommer att få dig att rysa och tystna när du känner igen dig själv och det du själv har utfört och upplevt, men framför allt kommer den att få dig att känna dig stark och kraftfull. Genom den här boken kommer du att förstå hur du och din egen potential kan lysa genom den dimma som andras, och dina egna, kränkningar skapar.     Ditte Eile är doktorand i pedagogik och en av fem uppfinnare av motstrategier och bekräftartekniker. Hon har sin vetenskapliga expertis inom kroppsspråk och driver ett konsultföretag där hon som mycket uppskattad föreläsare lär människor hur de kan hantera sina yrkesmässiga och personliga relationer. Men hon är inte bara en professionell, hon är också en person. Hon är fru, mamma, bonusmamma, dotter, och vän (och antagligen också ovän) och hon har själv upplevt och utövat härskartekniker.

Köp Att leva utan att härska : bekräftartekniker och motstrategier av Ditte Eile på Bokus.com. Att leva utan att härska bekräftartekniker och motstrategier. av Ditte Eile (Bok) 2012, Svenska, ...

Förbannad är jag ganska ofta: samtal med Berit Ås. Stockholm: Ordfront i samarbete med Kvinnor för fred.

RELATERADE BÖKOR