Koll på matematik 3B Lärarguide

Koll på matematik 3B Lärarguide - Hanna Almström, Pernilla Tengvall | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Hanna Almström, Pernilla Tengvall
DIMENSIONERA
11,76 MB
FILNAMN
Koll på matematik 3B Lärarguide.pdf
ISBN
5112955142038

BESKRIVNING

Koll på matematik - vårt nya läromedel i matematik för lågstadiet! Koll på matematik är ett livfullt och inspirerande läromedel som möjliggör en bra och målinriktad matematikundervisning. Läromedlet lyfter fram matematiska begrepp och elevernas lärande stöds genom ett formativt förhållningssätt. Metoder för självbedömning används kontinuerligt. Lärarguiden visar hur varje kapitel är förankrat i Lgr 11, vilket centralt innehåll som behandlas, mot vilka kunskapskrav eleverna arbetar och vilka förmågor som utvecklas. Till varje uppslag i elevboken ger lärarguiden förslag på arbetsgång och praktiska tips om hur undervisningen kan läggas upp. I guiden finns även tankar om lärande, facit, arbetsblad och underlag för bedömning i form av lärarreflektion.

Beställningsvara, 724 kr. Information från förlaget .

| Adlibris Köp 'Koll på matematik 5B Lärarguide' nu. Koll på matematik är ett färgsprakande och livfullt läromedel som inspirerar och möjliggör en bra Koll på matematik 4B Lärarguide - Spiral.

RELATERADE BÖKOR