Tankepower:Enkel och praktisk målbildsträning för alla

Tankepower:Enkel och praktisk målbildsträning för alla - Agneta Tersmeden Hendel, Catharina Hollaus Barklund | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Agneta Tersmeden Hendel, Catharina Hollaus Barklund
DIMENSIONERA
5,4 MB
FILNAMN
Tankepower:Enkel och praktisk målbildsträning för alla.pdf
ISBN
8137289813474

BESKRIVNING

Vi formar våra liv med hjälp av våra tankar, känslor och handlingar. Många gånger är det tankar och känslor som vi inte är medvetna om. Den här boken kan hjälpa dig att nå dina mål. Boken är en enkel och praktisk handledning, som kan användas individuellt eller i grupp, som eget studiematerial eller av en handledare. Den hjälper dig att på ett strukturerat sätt gå igenom viktiga delar som är betydelsefulla för att uppnå din dröm/dina mål i ditt liv, både privat och professionellt. Den innehåller många bra övningar som man praktiskt kan använda sig av i detta arbete. Det är väldigt viktigt att vi försöker bli medvetna om vilka tankar och känslor som styr våra liv. Det är inte enkelt, men vi är övertygade om att det går, om man är villig att lägga ner tid, arbete och engagemang. Vår vision/målsättning är att alla ska få lära sig mer om tankens kraft så tidigt som möjligt i livet, så att man får en större möjlighet att påverka sin framtid. Boken är indelad i följande avsnitt: VILJANS KRAFT MOTSTÅNDETS KRAFT SJÄLVKÄNSLANS- & SJÄLVFÖRTROENDETS KRAFT TANKENS KRAFT MÅLENS KRAFT FANTASINS KRAFT KÄNSLANS KRAFT AVSLAPPNINGENS KRAFT GLÄDJENS KRAFT HANDLINGENS KRAFT TIPS ÖVNINGAR PLATS FÖR EGNA ANTECKNINGAR TANKE POWER Att bli mästare över sitt eget sinne Författarna har tagit innehållet till denna bok från sina egna livserfarenheter, människor de träffat, förebilder, kurser de gått på, böcker och tidningsartiklar de läst. Författarna hoppas kunna inspirera dig att stanna upp, tänka till åt vilket håll du är på väg, att njuta av det goda i livet och försöka göra din tillvaro ännu mer fylld av det som berikar dig och av det som du längtar efter. Dagen i dag är morgondagen du drömde om i går!

Bättre sömn - Mental träning och praktiska övningar. Cd 197 kronor på apoteket.

Arrangemang Klubbar kan slå sig samman och ha en gruppledare på hemmaplan som håller i det praktiska och ser till att träffarna sker på rätt sätt och att denna arbetsplan följs. Tonvikten läggs på ... BAM! Och hör sen - en workshop om ljud och hörsel - för ALLA När: Lördag 16 maj kl 16.30-18.30 Var: Ensemblerum på våning 3, Västerås Konserthus Kan musiken påverka min hörsel och vad gör jag om det händer? Hur förbättrar vi ljudmiljön för vår orkester och vad kan jag tänka på när jag övar […] Självbilds- och målbildsträning.

RELATERADE BÖKOR