Plats och känsla

Plats och känsla - Roland Hallgren | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Roland Hallgren
DIMENSIONERA
10,42 MB
FILNAMN
Plats och känsla.pdf
ISBN
8359927278760

BESKRIVNING

Välkommen till en tänkebok om hur människor upplever sina favoritplatser och om platsens betydelse i våra liv. Texten tar upp förhållandet mellan plats och personliga känslor.Människans födelseplats och en dödsplats väcker existentiella tankar och reflektioner om ursprung och mening, medel och mål. Under livet uppstår många platsmöten och en del av dessa blir avgörande för ens värderingar och förståelse av sig själv och andra.Relationen kan vara mer komplicerad än man kan föreställa sig, men när människan och platsen finner varandra kan mötet bli ett instrument för välbefinnande och trivsel. Författaren Roland Hallgren är professor emeritus i religionsvetenskap vid Linnéuniversitetet i Kalmar/Växjö och han har skrivit en mängd vetenskapliga och populärvetenskapliga artiklar om symboler, religiösa fenomen och traditioner.

Du kan se hela vår meny här. Köp 'Plats och känsla' bok nu. Välkommen till en tänkebok om hur människor upplever sina favoritplatser och om platsens betydelse i våra liv.

Moderiktiga hem kräver flexibla lösningar. Böjda armstöd och ett utdragbart runt bord kan skapa plats för ett sällskap på sex personer.

RELATERADE BÖKOR