Yoga på djupet : funktionella övningar i naturen

Yoga på djupet : funktionella övningar i naturen - Marian Papp | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Marian Papp
DIMENSIONERA
10,54 MB
FILNAMN
Yoga på djupet : funktionella övningar i naturen.pdf
ISBN
9479929865675

BESKRIVNING

Hemligheten med yoga Många som utövar yoga vittnar om de positiva effekter träningen har, både fysiskt och psykiskt. Den här boken avslöjar vad som egentligen händer i kroppen. Läsaren får bland annat veta hur blodtrycket påverkas vid upp- och nervända övningar, hur man kan motverka stress genom att andas rätt och varför många yogaövningar syftar till att korsa kroppens mittlinje. Både nybörjare och mer erfarna utövare kan ha nytta av boken som verkligen går på djupet när det gäller fysiologiska förklaringar. Boken är uppbyggd som ett yogaprogram och tar sin början längst ner, i fötterna, och fortsätter successivt upp genom kroppen. Den är rikt illustrerad med naturfotografier från fantastiska miljöer runt om i världen. Alla övningar utförs utomhus. Ett av budskapen är nämligen att yoga i det fria ger träningen extra god effekt. Varje kapitel avslutas med en redogörelse för nyttan med de aktuella övningarna, såväl traditionsenligt som enligt vetenskaplig forskning. Författaren Marian Papp är yogalärare och forskar om yogans effekter. Hon har en magisterexamen i folkhälsovetenskap med inriktning mot preventiv medicin.

Skickas inom 2-3 vardagar. Köp boken Yoga på djupet : funktionella övningar i naturen av Marian Papp (ISBN 9789153432432) hos Adlibris.

Både nybörjare och mer erfarna utövare kan ha nytta av boken som verkligen går på djupet när det gäller fysiologiska förklaringar. Yoga på djupet funktionella övningar i naturen; Yoga på djupet funktionella övningar i naturen. Billigast frakt från 65 kr .

RELATERADE BÖKOR