Blir man tjock av bröd? : stora frågeboken om mat och hälsa

Blir man tjock av bröd? : stora frågeboken om mat och hälsa - Anna Ottosson | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Anna Ottosson
DIMENSIONERA
4,76 MB
FILNAMN
Blir man tjock av bröd? : stora frågeboken om mat och hälsa.pdf
ISBN
1194633044393

BESKRIVNING

Vad är transfetter? Är rödvin verkligen nyttigt för hjärtat? Finns det mat som inte innehåller några kalorier alls och är det sant att man kan banta sig tjock? Allt fler intresserar sig idag för sambandet mellan mat och hälsa ett intresse som också tydligt avspeglas i media. Nya forskarrön basuneras ut på tidningarnas löpsedlar och självutnämnda matgurus levererar tvärsäkra påståenden i en aldrig sinande ström. Frågan är bara vem man ska lita på. För råden vi får är inte sällan motstridiga det den ena experten hävdar är rätt, menar den andre är fel. Som en av Sveriges ledande dietister får Anna Ottosson dagligen både nyfikna och oroliga frågor från alla som vill äta gott och samtidigt må bra. I Blir man tjock av bröd? ger hon tydliga och lättbegripliga svar på allt du velat veta om mat och krossar dessutom en del matmyter på köpet. Frågorna i boken är samlade kring teman som Vikt, Dieter och Mat & träning och i kompletterande tipsrutor får läsaren råd om allt från miljövänlig mat till hur man håller koll på sitt sockersug.Anna Ottosson är sedan tio år vice ordförande i Dietisternas Riksförbund och en välkänd kostexpert från TV, radio och tidningar. Hon har under flera år framgångsrikt hjälpt människor att nå sin drömvikt, både i landstingets regi och via egen mottagning. Anna känner våra akilleshälar när det gäller mat och matvanor och har tidigare skrivit den bästsäljande boken 3-timmarsdieten.

Om man inte vänjer sig vid mycket salt i maten som barn är det lättare att äta mindre salt som vuxen. Kostråd för spädarn Om du inte planerar en större fysisk ansträngning är den här typen av lagerhållning onödig.

200-300 gram kolhydrater om dagen är bäst för vikten. En stor kanadensisk undersökning som gjordes 2015 motbevisade också teorin att vi blir smala av att äta mycket fett och tjocka av kolhydrater. Handla böcker, skönlitteratur och facklitteratur hos Adlibris bokhandel.

RELATERADE BÖKOR