Bankbluffen

Bankbluffen - Joel Dahlberg | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Joel Dahlberg
DIMENSIONERA
3,16 MB
FILNAMN
Bankbluffen.pdf
ISBN
6131955573803

BESKRIVNING

Varje år luras svensken på tusentals kronor av sin bank. Bankmännen undanhåller information och säljer dåliga och dyra tjänster, fastän det finns bättre och billigare alternativ.Betalar du höga avgifter för att göra bankens jobb? Har du köpt en fond med aktiv förvaltning fastän ett vanligt bankkonto kan vara bättre? Eller är du en av dem som blivit snuvad på bolånerean?Ekonomijournalisten Joel Dahlberg granskar fonder, bolån, bankkonton och korttjänster. Han listar de dolda avgifterna, avslöjar knepen och berättar vad de råd du får från banken egentligen betyder.Bankbluffen är en ovärderlig guide i kontakten med banken. Du får inte bara reda på hur man undviker de värsta fallgroparna, utan lär dig också att hitta fram till bättre och billigare alternativ.Det här är en bok du inte har råd att missa!»När jag läser den smått sprängverkande Bankbluffen av ekonomijournalisten Joel Dahlberg inser jag att jag inte varit för misstänksam, utan borde varit det ännu mer. [...] Dahlberg skriver övertygande, han citerar gärna både intervjupersoner och reklamtexter. Läser man bankernas reklam med boken i bakhuvudet framstår de som rena rama studentspexen.« Fredrik Borneskans, Dalarnas Tidningar

Bankmännen undanhåller information och säljer dåliga och dyra tjänster, fastän det finns bättre och billigare alternativ. "Bankbluffen - Så blir du blåst på dina pengar" av Joel Dahlberg (Ordfront, 2011) Pia Hellertz - januari 2013 Joel Dahlberg är ekonomijournalist. Enligt Ordfronts hemsida har han över tjugo års erfarenhet som ekonomijournalist, bland annat på Dagens Industri, Dagens Nyheter och ekonomisajten E24. Bankbluffen Joel Dahlberg (Pocket) Tipsa en vän 55 kr Antal.

Efter att Joel Dahlberg arbetat som ekonomijournalist i tio år började han se olika system och vägar som bankerna tar för att helt enkelt "lura" sina kunder. Tusentals bankkunder betalar dyrt för tjänster som borde vara gratis. Enbart på de tio största fonderna tog storbankerna ut mellan 7 och 10 miljarder kronor för mycket mellan åren 2004 och 2008, visar ekonomijournalisten Joel Dahlberg i boken "Bankbluffen". Bankbluffen - boken du inte råd att missa! Om författaren: Joel Dahlberg (f.

RELATERADE BÖKOR