Nätverka bör man men hur gör man?

Nätverka bör man men hur gör man? - Sophia Sundberg | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sophia Sundberg
DIMENSIONERA
10,65 MB
FILNAMN
Nätverka bör man men hur gör man?.pdf
ISBN
1563978308120

BESKRIVNING

Sophia Sundberg har föreläst om nätverkande sedan 2009 och har vunnit pris som Årets Affärsnätverkare flera gånger. I denna bok har hon samlat sina kunskaper kring nätverkande och mingelteknik.Boken är tänkt att användas praktiskt – bär med den i väskan, vik hundöron på sidorna, gör anteckningar, sätt i post-it lappar, hoppa fram och tillbaka i den och läs det du behöver just när du behöver det. Att vara väl förberedd är nyckeln till allt!Ska du på ett mingel? Läs om fällorna du ska undvika och använd checklistan, så att du får med dig allt. Du får dessutom en mängd bra tips och exempel på hur du kan följa upp dina kontakter och hur du underhåller ditt nätverk längs vägen mot nya framgångar.Att nätverka är en konst och Sophia Sundberg behärskar den till fullo. Och det gör snart du också – vi ses i vimlet!

Finns i lager. Köp Nätverka bör man - men hur gör man? av Sophia Sundberg på Bokus.com. Pris: 89 kr.

Internet har gjort det praktiskt för alla att bygga nätverk och det finns många forum och nätverkssidor som gör det möjligt att dela med sig av och diskutera sina åsikter och sin kunskap. november 23rd, 2015 | Posted by Sophia Sundberg in Bok om Affärsnätverkande | Föreläsare | Föreläsningar | Författare | Nätverka bör man - men hur gör man? | Sophia Sundberg - Följ länken till en film som bjuder in dig på releaseparty i december! Duração: 01:21 3 dias atrás Start by marking Nätverka bör man men hur gör man? as Want to Read Reader Q&A. To ask other readers questions about Nätverka bör man men hur gör man?, please sign up När man ska göra en filmanalys kan det vara en bra idé att fokusera analysen på en specifik vinkel eller tema som förekommer i filmen. I en tid då vi är mer beroende än någonsin tidigare av kontakter och nätverk delar Anna Svahn, författare till succéboken Investeringsguiden, med sig av hur man blir en expert på området.Enligt antropologen Robin Dunbar kan vi bara ha ungefär 150 meningsfulla relationer åt gången, vilket gör det extra viktigt att vara medveten om vilka vi faktiskt omger oss med - och vilka som ... Känslan när man har gjort andra och sig själv glada är en av de bästa upplevelserna man kan ha.

RELATERADE BÖKOR