Öppen famn : en bok om föräldraskap

Öppen famn : en bok om föräldraskap - Boris Salo | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Boris Salo
DIMENSIONERA
12,21 MB
FILNAMN
Öppen famn : en bok om föräldraskap.pdf
ISBN
2714630262574

BESKRIVNING

Det här är en annorlunda föräldrabok. Jag utgår nämligen från den kanske mest kända berättelsen om barn i hela världshistorien, när Jesus välsignar barnen. Den ger värdefulla insikter – ja, överraskande många – om vad det innebär att vara förälder. Den ger en unik syn på barnen och vägledning i kristen fostran. I en och samma berättelse finns också alla fem kärleksspråken...Boken riktar sig till föräldrar, men den utgör även en inspirationskälla för alla som på något sätt arbetar med barn eller möter barn i sina uppgifter i kyrkan.”Jag känner inte till någon bok som med en sådan bredd och ett sådant djup tar upp hur vi ska se på och bemöta barn i familj och församling.”Alf B Svensson, leg.psykolog och föreläsareBoris Salo är präst i lutherska kyrkan i Finland. Hans litterära produktion behandlar bibelteologi, relationer och spiritualitet.

Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Öppen famn - en bok om föräldraskap 149 kr. Info Köp.

Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris Författaren Lektörer: "Boken Öppen famn som du håller i din hand är en varm handräckning till dagens föräldrar.

RELATERADE BÖKOR