Vi och våra kroppar

Vi och våra kroppar - Maria O'Donnell | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Maria O'Donnell
DIMENSIONERA
8,19 MB
FILNAMN
Vi och våra kroppar.pdf
ISBN
4705662129216

BESKRIVNING

Älska kroppen!Många hatar sin kropp.Vi vill göra om kroppen, kontrollera den,svälta den och träna den. Vill att kroppen passar in i de ideal vi har om hur kroppen ska vara.Varför gör vi det?Det här är en bok som vill diskutera kroppsideal.Det är också en bok som vill diskutera varför olika kroppar inte får finnas.Kroppar som finns ändå:Tjocka kroppar, funktionsnedsatta kroppar,gamla kroppar och färgade kroppar.Boken ställer också frågan:Varför kan vi inte älska våra kroppar som de är?

Är missnöjd med: Mina vader och lår, jag har alltid tyckt att de är för runda och kraftiga. Slapp mage, ärr och bristningar. De visar upp sina mammakroppar på Instagram för att vara en motvikt till det rådande skönhetsideal.

Våra kroppar förändras i takt med att vi blir äldre, och när kroppens celler, vävnader och organ åldras påverkar det även kroppens funktioner. Cellerna blir större med åldern, deras förmåga att delas och förökas försämras, ... Stress är en del av vår vardag - alla blir stressade någon gång.

RELATERADE BÖKOR