Lyssna till ditt hjärta : allt om kroppens viktigaste organ

Lyssna till ditt hjärta : allt om kroppens viktigaste organ - Johannes Hinrich von Borstel | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Johannes Hinrich von Borstel
DIMENSIONERA
8,83 MB
FILNAMN
Lyssna till ditt hjärta : allt om kroppens viktigaste organ.pdf
ISBN
8221682864506

BESKRIVNING

En heltäckande bok om hjärtat – kroppens viktigaste organ. Enkelt, pedagogiskt och entusiastiskt visas hur hjärtat är uppbyggt och fungerar. Hur det samarbetar med andra organ och med hela kroppen. Hur artärer, vener, nerver, muskler och blodådror är beskaffade och vad som ytterst styrs av att hjärtat slår. Att vårt fantastiska kardiovaskulära system förtjänar hela vår uppmärksamhet!Utifrån den senaste forskningen tar författaren upp allt som kan drabba ett hjärta och förklarar vad som sker och varför. Han tydliggör kopplingen mellan näringsintag och ett friskt hjärta. Mycket av det vi äter i dag gör oss sjuka på sikt. Och bland mängder av tips på hur vi främjar hjärtat och håller oss pigga förklaras till exempel fördelarna med att äta vegetariskt och hur sex kan skydda oss från åderförkalkning.Författaren älskar verkligen sitt ämne – och på samma sätt som i den framgångsrika boken Charmen med tarmen förmedlas ny intressant kunskap om vår kropp och hälsa på ett lekfullt och informativt sätt. Lyssna till ditt hjärta är en suverän populärvetenskaplig bok om ett ämne som angår alla.

| Adlibris Köp Lyssna till ditt hjärta : Allt om kroppens viktigaste organ. En heltäckande bok om hjärtat - kroppens viktigaste organ.

Lyssna till ditt hjärta : allt om kroppens viktigaste organ / Johannes Hinrich von Borstel ; översättning: Frederik Sjögren. Borstel, Johannes Hinrich von (författare) Sjögren, Frederik, 1953- (översättare) Alternativt namn: Sjögren, Fredrik, 1953- ISBN 9789137148755 En heltäckande bok om hjärtat - kroppens viktigaste organ.

RELATERADE BÖKOR