Reklamen och alkoholen

Reklamen och alkoholen - Nicole Törsleff | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Nicole Törsleff
DIMENSIONERA
3,91 MB
FILNAMN
Reklamen och alkoholen.pdf
ISBN
1524382907945

BESKRIVNING

Reklamen och alkoholen är en handbok som berör makten och fällorna som reklamen har på alkoholen, en makt som även berör hälsa, omsorg, socialt arbete och socialt ansvar. Reklamen som åtföljs av en varningstext har bidragit till detta collage som belyser tvetydigheten, sarkasmen, cynismen och ironin i högsta grad motsägelsefullt i förhållande till varningstexten. Detta leder till 3 frågor:1. Är reklamproducenterna medvetna om det tvetydiga budskapet?2. Hur dra gränsen?3. Får man skriva vad man vill bara det lockar till köp? Ett köp som orsakar missbruk, endast för att det är lönsamt...Det handlar om att belysa ett visst element ur en annorlunda synvinkel.Verkligheten var värre än dikten.

Har du "Happy Hour" ska den även gälla matpriserna. Alkoholfritt ska finnas och vara billigare än alkohol.

Deckare ... Alkoholreklamen ökar stadigt - trots all lagstiftning vi har i Sverige. Det gäller både traditionell reklam och sponsring.

RELATERADE BÖKOR