Med oss någon annanstans

Med oss någon annanstans - Carolina Molse | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Carolina Molse
DIMENSIONERA
4,24 MB
FILNAMN
Med oss någon annanstans.pdf
ISBN
8288025128728

BESKRIVNING

Mamma, hur tror du det känns att dö?  Tror du det gör ont? Jag var beredd. Men ändå inte. Vi hade aldrig någonsin pratat om att Anna kunde dö innan den där dagen i mars när beskedet kom. Men både min man och jag hade tänkt tanken. Jag tror aldrig vi vågade uttala den inför varandra av rädsla för att den då skulle bli sanning.   Med oss någon annanstans är Carolina Molses berättelse om sjukdom, hopp, liv och död. Om en verklighet som få känner till. Det är en berättelse om syskon- och mordotterrelationer, om att leva vidare med tomhetskänslan och hur livsvärderingar förändras liksom synen på den egna identiteten.   Carolina skriver öppet och ocensurerat om chocken, frustrationen, sorgen och livet när det inte blir som tänkt. När det visar sig att dotterns förstoppning var magcancer. En cancer som inte gick att bota. Men också om den vackraste av gåvor och allt det Anna representerade och hur familjen försöker leva vidare i förhållande till det som har drabbat dem. Med oss någon annanstans är en bok om att försonas med sin sorg.Om författaren och uppläsaren  Carolina Molse bor i Kullavik med man, tre barn och hund.   Förlagspremiär! Med oss någon annanstans är A Nice Noises första inbundna titel. Finns såklart även som ljudboksformat. Gåva till BarncancerfondenFörlaget skänker 10% av förlagsintäkten under september och oktober 2018 av denna titels försäljning till Barncancerfonden.

Det är en berättelse om syskon-och mordotterrelationer, om att leva vidare med tomhetskänslan och hur livsvärderingar. förändras liksom synen på den egna identiteten. - Klart vi vill ha chefer med en känsla för kommunen, men när vi anställer är det värdegrunden vi kikar på, inte att man bor här.

I Forshaga bor nio av elva kommunala chefer någon annanstans. Med oss någon annanstans är en fin skildring av det värsta som kan hända. Carolina Molses 6-åriga dotter Anna får cancer och dör.

RELATERADE BÖKOR