Kvicksilver

Kvicksilver - Nina Linder | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Nina Linder
DIMENSIONERA
10,90 MB
FILNAMN
Kvicksilver.pdf
ISBN
9912273485940

BESKRIVNING

Boken beskriver min egen segdragna MS-debut. De många år som jag gick i både smärta och oro, innan en klok sjukgymnast skickade iväg mig på en snabb MR-röntgen, en röntgen som visade både mig och många andra en: MS. Jag har inte bara försökt beskriva gårdagen utan många dagar före det, och jag har dessutom lockat med många andra MS-sjuka. Deras tankar och funderingar har jag stuckit in både här och där i min egen text, för att ge både mig och andra MS-sjuka något av ett ansikte. Något av en tanke ...

Det är förbjudet att använda kvicksilver och kvicksilverinnehållande kemikalier, enligt 8§ i Förordning (1998:944) om förbud m.m. i vissa fall i samband med hantering, införsel och utförsel av kemiska produkter.

Kvicksilvret är ofta inkapslat i glas. Lång livslängd och hög driftssäkerhet gör att det fortfarande finns många varor med kvicksilver i drift. Metalliskt kvicksilver från äldre febertermometrar är ofarligt att svälja ner eftersom det passerar magtarmkanalen oförändrat.

RELATERADE BÖKOR