Global kompetens : om hur du blir framgångsrik internationellt

Global kompetens : om hur du blir framgångsrik internationellt - Marie-Louise Json Hansson | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Marie-Louise Json Hansson
DIMENSIONERA
10,11 MB
FILNAMN
Global kompetens : om hur du blir framgångsrik internationellt.pdf
ISBN
7634866978622

BESKRIVNING

Boken Global kompetens är ett MÅSTE för de flesta ledningsgrupper, chefer och tjänstemän som idag arbetar i näringslivet. De flesta skandinaviska företag kommer idag i kontakt med den globala affärsvärlden. Företag köps upp av utländska investerare och riskkapitaliser, företag klättrar ut och börjar agera på den globala arenan och personal och chefer måste hänga med och helst tycka att det är spännande, intressant och framför allt roligt och motiverande. Global Kompetens är kanske den viktigaste boken i Skandinaviskt Näringsliv just nu på grund av den globala omstruktureringen.Vad är då Global kompetens? Hur blir man global? Hur agerar man i en global miljö? Vad krävs av den globala människan förutom expert- och specialistkompetens för att bli framgångsrik? Frågan är för många högaktuell, hur blir man framgångsrik och en uppskattad person? Boken ger dig svar på dessa frågor.Global kompetens är en lättläst handbok för dig som arbetar eller skall arbeta internationellt och som vill förstå vilken kompetens, vilket förhållningssätt och vilken attityd som krävs för att arbeta framgångsrikt i en internationell och global miljö. Varje kapitel avslutas med handfasta och praktiska tips för läsaren Global kompetens läser du på samma tid som det tar att flyga mellan Göteborg - Frankfurt, Stockholm - London eller Köpenhamn - Paris. I boken möter du också fyra mycket globala chefer som generöst delar med sig av sin erfarenhet och sina tankar runt de mer mjuka aspekterna av internationellt arbete. Här får du ta del av framgångsformeln för hur du lyckas internationellt.Marie-Louise Json Hansson är beteendevetare och har arbetat internationellt i många år. I nio år har hon aktivt arbetat med integrationsfrågor och projekt inom General Motors Europe och Saab Automobile AB. Idag driver Marie-Louise företaget Global Skills Scandinavia som fokuserar på att stödja företag i integrationsfrågor, förändringsarbete och ledarutveckling.

Att komma från Sollentuna eller New Dehli är oväsentligt i vår värld. Hantera era internationella ERP-projekt framgångsrikt tillsammans med COSMO CONSULT. Företag som vill vara verksamma internationellt bör minimera investeringsrisken genom att ha en hållbar IT-struktur på plats.

RELATERADE BÖCKER. Krig, kriser och tillväxt 1914-1945.

RELATERADE BÖKOR