Fem år på fem dagar

Fem år på fem dagar - Michael Fernquist | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Michael Fernquist
DIMENSIONERA
3,23 MB
FILNAMN
Fem år på fem dagar.pdf
ISBN
5638671502281

BESKRIVNING

Barn som dör ifrån en, kan det finnas något värre? Det kvittar om det så tar fem år eller fem dagar. Närvaron är precis lika smärtsam och intensiv. Det här är Michael Fernquists berättelse om att mista två barn vid olika tillfällen, om sorgen som överskuggat allt och hans sätt att hantera den och livet.Som tvååring drabbades Michaels son Thomas av blodcancer. Fem års berg-och-dal-bana följde där Thomas kämpade för sin överlevnad samtidigt som han ville leka som andra barn. Lättnaden av friskförklaringar avlöstes av mardrömslika nya sjukdomsutbrott. Familjen kämpade. Thomas kämpade. Till slut blev det för mycket.Drygt nitton år senare föll Michaels 15-åriga dotter Natalie av hästen och slog i huvudet. Under fem dagar pendlande familjen mellan hopp och förtvivlan. Slutet blev värsta tänkbara. Natalie vaknade aldrig.Michael skriver: Thomas och Natalie, mina barn - ni fattas mig! Sorgen har varit en lång, mörk resa, in i smärtan. Nu vet jag att jag måste leva vidare. För min skull. För livets skull. Med sorgen. Med kärleken. Med fina minnen och hopp för framtiden. Jag älskar er!Michael Fernquist är 53 år, född i Söderhamn och bor utanför Gävle. Han är pappa till Simon 25 år, Thomas som blev 7 år och Natalie som blev 15 år. Sorgen efter att ha mist två barn vid olika tillfällen drev honom att skriva om sina upplevelser. Som en befrielse och för andra att lära av.

För att få bästa möjliga utdelning på - När jag var fem år satte mina föräldrar mig på bussen från Göteborg till farmor och farfar i Karlstad. Några år senare tillbringade jag en sommar på en fransk bondgård med min mor. överskjutande dagar till ett senare semesterår.

Har du längre semester får du spara alla dagar utöver de 20. Du kan inte spara semester samma år som du tar ut sparad semester.

RELATERADE BÖKOR