Sömnmeditation

Sömnmeditation - Danielle North | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Danielle North
DIMENSIONERA
10,4 MB
FILNAMN
Sömnmeditation.pdf
ISBN
5124434889051

BESKRIVNING

Sömn är en underbar gåva. Det handlar inte bara om vila och återhämtning utan även om den djupa kontakt vi får med oss själva när vi drömmer. Det kan verka självklart, men hur vi sover påverkar vår energi och vår förmåga att kunna koncentrera oss, skapa och prestera när vi är vakna.Den här boken innehåller meditationer som har utformats för att hjälpa dig att slappna av och försätta dig i ett viloläge. För varje meditation finns förslag på eteriska oljor som du kan använda för att förstärka meditationens tema.Varje meditation börjar med en kort ritual innan den lotsar dig vidare till en rogivande plats. Oavsett om du följer Den enkla vägen eller om du driver iväg på Vindstilla sjö – se till att färdas till en härlig plats i natt.

I den här sömnmeditationen får du vägledning att komma i kontakt med din andning, göra en medveten genomgång av kroppen och släppa taget och slappna av. Sömnmeditation - ljudfil 100.00 kr. Lägg i varukorg Detaljinfo.

Hotellkedjan Scandic har inlett ett samarbete med Sats, för att - med hjälp av meditation - f... Sömnmeditation är enkelt att använda för alla som har behov av att slappna av, det enda du behöver göra är att lägga dig ner och lyssna till instruktionerna. Meditationen fokuserar på andningen och ger vägledning för att hålla tankarna fokuserade och harmoniska, avslutar Henrik Johansson. Check out Sömnmeditation by Djup Avslappningsövningar Akademi on Amazon Music.

RELATERADE BÖKOR