Anarkismens ABC

Anarkismens ABC - Alexander Berkman | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Alexander Berkman
DIMENSIONERA
8,71 MB
FILNAMN
Anarkismens ABC.pdf
ISBN
5693414625548

BESKRIVNING

År 1926 bad Judiska Anarkistfederationen den kända anarkisten Alexander Berkman att skriva en introduktion till anarkismen ämnad för den breda allmänheten. Resultatet blev “Anarkismens ABC” som gavs ut 1929 och som idag anses vara en klassisk deklaration av den anarkistiska rörelsens mål och medel. För de som har frågor om anarkismen så presenterar Berkman svar på ett lysande enkelt sätt. Genom boken diskuterar Berkman samhället och varför anarkismen är en nödvändighet, myterna kring rörelsen och de oumbärliga förberedelserna för att med framgång uppnå revolutionen som kommer att utmynna i anarki.”Folk behöver en nybörjarbok om anarkismen, en ABC så att säga, som kan lära dem de grundläggande anarkistiska principerna och stimulera deras aptit för något mer djupgående. Anarkismens ABC var menad för detta ändamål. Att den har fullbordat sitt syfte kommer ingen som har läst denna lilla bok att förneka.”- Emma Goldman

Inbunden i ett mockalikande tygband. Första sidan med mindre fläck. Anarkismens ABC av Alexander Berkman häftad, 2016, Svenska, ISBN 9789197763134.

Köp boken Anarkismens ABC av Alexander Berkman (ISBN: 9789197763134) hos BookOutlet.se Anarkismens ABC - Alexander Berkman. Currency : kr $ € kr Den første anarkistiske lydbog på dansk! Anarkisten Alexander Berkmans klassiske "Now and After: The ABC of Communist Anarchism" fra 1929 blev genoversat og udgivet på Hydra Bøger i 2010 ... Anarkismens ABC (Häftad, 2016) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 4 butiker Betala inte för mycket - SPARA på ditt inköp nu! Anarkismens ABC av Berkman, Alexander: År 1926 bad Judiska Anarkistfederationen den kända anarkisten Alexander Berkman att skriva en introduktion till anarkismen ämnad för den breda allmänheten.

RELATERADE BÖKOR