Världens dummaste folk? : så blir de godtrogna svenskarna grundlurade

Världens dummaste folk? : så blir de godtrogna svenskarna grundlurade - Sven Ruin | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Sven Ruin
DIMENSIONERA
9,94 MB
FILNAMN
Världens dummaste folk? : så blir de godtrogna svenskarna grundlurade.pdf
ISBN
8278012915657

BESKRIVNING

Är svenskarna världens dummaste folk?I Amerika har det varit ett begrepp att svenskar som emigrerade dit ansågs som dumma, i den bemärkelsen att de var lättlurade. Är detta sant i dagens Sverige? Håller vi på att luras in på farliga vägar?Häpnadsväckande och obehagliga uppgifter visar att så är fallet och för första gången träder en helhetsbild fram. De godtrogna svenskarna har blivit grundlurade, bland annat på freden.Denna bok visar att vi i Sverige är med och skapar krig, att dessa krig är en huvudorsak till flyktingkrisen och att dessa flyktingar lätt drabbas av människo­handel. Boken tar även upp vårt felinriktade ”försvar” och att mycket av detta sker på grund av att vår demokrati inte fungerar som vi tror.Ett exempel är Sveriges roll i så kallade ”utomrättsliga avrättningar”. Flera sådana uppgifter har redan publicerats offentligt men ingen verkar då ha tagit någon större notis om, eller lagt ihop de olika uppgifterna, vilket nu görs i denna bok.Kärnvapenfrågan belyses också från ett nytt perspektiv. Vi har länge fått höra att vårt samarbete med kärnvapenmakter gör oss säkrare, men är det verkligen så?Vi göds med lögner, något vi måste ändra på. Sven Ruin lyfter fram behovet av en ärlighetskultur och berättar även om hur lögner inom näringslivet kan förstöra verksamheter. Håkan Juholt rätt när han uttryckte sin oro över att Sverige kan vara på väg att förlora demokratin? Mycket tyder på att så är fallet!

I "Världens dummaste folk?" sammanställs information som tidigare publicerats offentligt men som aldrig tycks ha uppmärksammats. Biblioteksida för utlåning av e-böcker och ljudböcker. Biblioteket meddelar: OBS! 18-19 maj kommer det vara ett planerat driftstopp i bibliotekets system.

Archived "Världens dummaste folk? - Så blir de godtrogna svenskarna grundlurade". ingridochmaria.se/2018/1...

RELATERADE BÖKOR