Sanningen : en kort historik om lögner, fake news och kvalificerat skitsnack

Sanningen : en kort historik om lögner, fake news och kvalificerat skitsnack - Tom Phillips | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Tom Phillips
DIMENSIONERA
7,46 MB
FILNAMN
Sanningen : en kort historik om lögner, fake news och kvalificerat skitsnack.pdf
ISBN
6194227061873

BESKRIVNING

Den här boken handlar om SANNINGEN och om alla kreativa och geniala sätt som människor har lyckats undvika den på. Det sägs att vi lever i post-sanningens era. I USA har man en president som ljuger som en häst travar (eller som varken vet – eller bryr sig om – vad som är sant). Internet har förvandlat våra liv till ett slagfält för desinformation och ingen litar längre på experterMen har sanningen egentligen – historiskt sett – någonsin haft en guldålder?Tom Phillips har varit redaktör och faktagranskare på brittiska BuzzFeed. Han är van att hantera skitsnack på daglig basis. I Sanningen berättar han hela den hysteriskt roliga historien om hur vi människor har ljugit för varandra – och oss själva – sedan tidernas begynnelse. Och han ställer den relevanta frågan: Kan mänskligheten uppnå en ”sannare” framtid?En kort historik över mänsklighetens mest bisarra och begåvade lögner!

Av: Phillips, Tom. Språk: Svenska. Webbplatsen använder sig av kakor (cookies) för olika funktioner och för att ge en bra användarupplevelse.

Shopello har Sveriges mest kompletta utbud av allt inom läsning. Fynda det senaste inom böcker, spännande deckare, roliga komedier och intressanta biografier.

RELATERADE BÖKOR