Intern och Extern kommunikation - Arbetsbok

Intern och Extern kommunikation - Arbetsbok - Meg Marnon | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Meg Marnon
DIMENSIONERA
10,88 MB
FILNAMN
Intern och Extern kommunikation - Arbetsbok.pdf
ISBN
7676246250835

BESKRIVNING

Ett läromedel för den nya kursen Intern och Extern Kommunikation som ingår i GY2011. Boken behandlar allt från teori till beprövad praktik och nya medier för att söka och granska information, planera organisera och utföra och informations- och kommunikationsuppgifter. Den riktar sig till alla som vill arbeta med kommunikations i sitt yrke. Läroboken är på ca 210 sidor. Arbetsboken innehåller kontrollfrågor och instuderingsuppgifter. Lärarhandledningen innehåller värdefulla tips till läraren. Med denna medföljer även en CD-skiva bl.a. med bilderna från läroboken i en Powerpoint-presentation. Böckerna är spiralbundna, tryckta i färg och har vårt smidiga format 16x22,5 cm.

Förmåga att utvärdera sitt arbete och resultat. Förmåga att samverka med andra och kommunicera både internt och externt.

Läroboken är på ca 210 sidor. Arbetsboken ... Ett läromedel för den nya kursen Intern och Extern Kommunikation som ingår i GY2011.

RELATERADE BÖKOR