Möte med den andre : tankar kring intervjuer

Möte med den andre : tankar kring intervjuer - Bengt Bok | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Bengt Bok
DIMENSIONERA
10,77 MB
FILNAMN
Möte med den andre : tankar kring intervjuer.pdf
ISBN
8176574598974

BESKRIVNING

Att nå en människas inre är ett arbete där lyssnandet och sökandet ofta ger oss ett livsöde. Det handlar om att dechiffrera en människas tankar och utsagor, och vad han eller hon inte säger. Intervjun är en konst som kanske kan liknas vid att förstå poesi: tolka och knäcka koder.En intervju ska inte vara till lags eller imponera. Den ska vara koncentrerad och rak, ta upp väsentligheter.Boken är ett samarbete med DI (Dramatiska Institutet)Bengt Bok är nyutnämnd professor på Dramatiska Institutet. Han är mångårig medarbetare på Sveriges Radio med just intervjuer som specialitet.

Detta examensarbete handlar om förskollärares tankar kring inskolning av små barn i förskolan. Enligt förskolans läroplan, Lpfö 98 (Utbildningsdepartementet, 2006) har förskolans verksamhet skyldigheten att ge varje familj ett gott välkomnande in i ... tankar och idéer om hur du i ditt arbete kan ge bästa möjliga stöd i mötet med ...

Anteckningar från källarhålet .pdf Hämta Fjodor Dostojevskij. Pris: 167,-. innbundet, 2008.

RELATERADE BÖKOR