Frihet & Co : ge dina arbetare frihet och låt dem förbättra produktiviteten, lönsamheten och växtkraften

Frihet & Co : ge dina arbetare frihet och låt dem förbättra produktiviteten, lönsamheten och växtkraften - Brian M. Carney, Isaac Getz | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Brian M. Carney, Isaac Getz
DIMENSIONERA
4,69 MB
FILNAMN
Frihet & Co : ge dina arbetare frihet och låt dem förbättra produktiviteten, lönsamheten och växtkraften.pdf
ISBN
8628891716527

BESKRIVNING

Det fungerar! Släpp taget och börja lita på medarbetarna. En kultur präglad av frihet för medarbetarna att fatta sina egna beslut ger fantastisk avkastning. Boken avslöjar hemligheterna bakom den framgångsrika affärsmodellen det handlar om tillit och avsaknad av hierarkier som gör att medarbetarna upplever frihet.De ledare för europeiska och amerikanska företag som presenteras har skapat mirakel i sina organisationer, ofta utifrån något miserabla förutsättningar.När ledare lyssnar på medarbetarna istället för att utfärda order om vad som skall göras, när de behandlar dem som jämbördiga och när de inte begränsar den information som förr endast sipprade ner till dem, har verksamheterna höjt produktivitet, lönsamhet och tillfredsställelse. Både för medarbetarna och för företagets kunder.

En kultur präglad av frihet för medarbetarna att fatta sina egna beslut ger fantastisk avkastning. Boken avslöjar hemligheterna bakom den framgångsrika affärsmodellen det handlar om tillit och avsaknad av hierarkier som gör att medarbetar... Pris: 229 kr.

Alltid bra priser, fri frakt från 169 kr och snabb leverans. | Adlibris Frihet & Co - Ge dina medarbetare frihet och låt dem förbättra produktiviteten, lönsamheten och växtkraften.

RELATERADE BÖKOR