Den sanna historien om Bilderberggruppen

Den sanna historien om Bilderberggruppen - Daniel Estulin | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Daniel Estulin
DIMENSIONERA
7,78 MB
FILNAMN
Den sanna historien om Bilderberggruppen.pdf
ISBN
1663237171032

BESKRIVNING

Från platser bakom stängda dörrar och beväpnade vakter kommer den sanna historien om världens maktelit och deras hemliga planer för framtid.Vad har Fredrik Reinfeldt, Carl Bildt, Mona Sahlin, Anders Borg, Percy Barnevik, Jacob Wallenberg och Olof Palme gemensamt med Henry Kissinger, Angela Merkel, Tony Blair, Rupert Murdoch, Bill Clinton och David Rockefeller? De har alla deltagit i hemliga möten med Bilderberggruppen.Har du aldrig hör talas om den? Då är du inte ensam.Indragen i en dold värld av intriger och hemlighetsmakeri, avslöjar nu Daniel Estulin det som aldrig tidigare har avslöjats. Sedan dess start 1954 på Hotel de Bilderberg i den lilla nederländska staden Oosterbeek, har Bilderberggruppen hållit ett årligt möte, där den europeiska och amerikanska politiska eliten och de mest förmögna företagsledarna i världen har kommit samman för att diskutera mänsklighetens ekonomiska och politiska framtid. Medierna har aldrig fått tillstånd att delta, inte heller har något offentligt uttalande släppts om gruppens slutsatser och diskussioner, vilka, som författaren visar, har vittgående följder för världens medborgare.Genom att använda metoder som liknar de taktiker som användes av agenter under det kalla kriget – och många gånger med fara för sitt eget liv – gjorde Daniel Estulin vad ingen annan tidigare har lyckats åstadkomma: han fick veta vad som sades bakom de stängda dörrarna på de välmående hotellen och gjorde för första gången det tillgängligt för allmänheten i "Den sanna historien om Bilderberggruppen".Denna svenska utgåva innehåller ett nyskrivet förord av författaren och uppdaterad information samt bilder från bilderbergmötet 2010 i Sitges, Spanien.

Nu finns den på svenska. Den sanna historien om Bilderberggruppen: Amazon.es: Daniel Estulin, Peter Pettersson: Libros en idiomas extranjeros Buy Den sanna historien om Bilderberggruppen by Daniel Estulin, Peter Pettersson (ISBN: 9789197705981) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. Estulin samlar sina rön i boken Den sanna historien om Bilderberggruppen, utgiven på svenska av Anarchos förlag.

Den här utgåvan av Den sanna historien om Pinocchios näsa är slutsåld. Kom in och se andra utgåvor eller andra böcker av samma författare.

RELATERADE BÖKOR