Den gömda historien : en berättelse om faror, flykt, svek och längtan i krigets skugga

Den gömda historien : en berättelse om faror, flykt, svek och längtan i krigets skugga - Lars-Göran Dybeck | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lars-Göran Dybeck
DIMENSIONERA
11,28 MB
FILNAMN
Den gömda historien : en berättelse om faror, flykt, svek och längtan i krigets skugga.pdf
ISBN
8632558615838

BESKRIVNING

”Den gömda historien” bygger på den norska motståndsmannen Thor Bachs efterlämnade dokument. Här finns skildringar av det tyska angreppet på Norge den 9 april 1940 och det underjordiska arbetet i Trondheims motståndsrörelse. I dagböcker och brev beskrivs också hans uppgörelse med sin nazistiska familj och den strapatsrika flykten undan Gestapo.Från tiden i Sverige finns, bland mycket annat, unika tidsdokument om den hemliga armé som i all tysthet byggdes upp i de norska flyktinglägren och om det riskfyllda kurirflyget mellan Bromma och Leuchars i Skottland.Det som ger boken en särskild närvarokänsla är Thor Bachs egna fotografier. Kameran fanns nästan alltid med och dokumenterade händelserna. Dessa fotografier är aldrig tidigare publicerade.Lars-Göran Dybeck är journalist och författare. Han har tidigare skrivit böcker om teknik- och nöjeshistoria.

Den här boken skrevs av författaren Debbie Macomber. ...

Kom in och se andra utgåvor eller andra böcker av samma författare. Vill du läsa Den gömda historien : en berättelse om faror, flykt, svek och längtan i krigets skugga pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Lars-Göran Dybeck.

RELATERADE BÖKOR