Löntagarfonder : så nära men ändå inte

Löntagarfonder : så nära men ändå inte - Lars Tobisson | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lars Tobisson
DIMENSIONERA
10,76 MB
FILNAMN
Löntagarfonder : så nära men ändå inte.pdf
ISBN
7538096251920

BESKRIVNING

Löntagarfondsstriden spände över 20 år - från Metalls motion 1971 till avvecklingsbeslutet 1991. Även om ingen idag reser krav på införande av löntagarfonder, är det uppenbart att händelseutvecklingen i en så avgörande fråga förtjänar att belysas. Det är hög tid att skriva löntagarfondernas historia, om man vill dra nytta av kvarlevande beslutsfattares hågkomster och vittnesbörd om vad som hände. Även om Lars Tobisson själv inte har stått neutral i fondstriden så har hans ambition varit att skriva en översiktlig, allsidig och balanserad redogörelse för löntagarfondernas uppkomst och fall. Utan att kunna ge sken av opartiskhet har han ändå försökt åstadkomma en rättvis redovisning av händelseförloppet i egenskap av ögonvittne till händelseförloppen. Framställningen är till sin huvuddel kronologisk och rör sig på två plan, dels den offentliga beslutsprocessen, dels den allmänna opinionsutvecklingen i frågan.Avslutas med en kort utblick mot vår egen tid och framåt.

Antal-+ Värdet har inte rätt antal decimaler. Det angivna värdet är för litet.

https://t.co/RxG7DVDINE" Inte särskilt demokratiskt men ändå ibland debattmöjlig och spårbar. Tysk ekonomisk näringslivspolitik är gömd mellan skål och vägg, ingen har insyn och lojaliteten är total så ingen får veta vilka överenskommelser som egentligen görs.

RELATERADE BÖKOR