Historiens största gåtor

Historiens största gåtor - Jacob Villum Clausen, Alexander Meinertz, Lasse Telling | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Jacob Villum Clausen, Alexander Meinertz, Lasse Telling
DIMENSIONERA
8,40 MB
FILNAMN
Historiens största gåtor.pdf
ISBN
7962593447018

BESKRIVNING

Gå på upptäcktsfärd i det okändaKunde Nostradamus se in i framtiden?Var låg Atlantis?Hur dog Tutankhamun?Historien är fylld av frågor, följ med i den spännande utforskningen av några bland historiens största mysterier, som t.ex. berättelserna om det sägenomspunna Atlantis och Påsköns outgrundliga stenansikten.Läs bl.a. om: Mannen med järnmasken Jakten på Eldorado De mystiska DödahavsrullarnaBoken ingår som en fristående del i bokserien Historiens vändpunkter, som är framtagen och utvecklad av tidningen Världens Historia. Varje titel i denna serie böcker har som ambition att ta med läsarna på ett spännande och otraditionellt strövtåg genom historiens mest avgörande händelser. Utgångspunkten har varit att bjuda på nytänkande i historieförmedlingen, där den dramatiska berättelsen står i centrum. Historiens största hjältar och skurkar väcks till liv med ett levande språk, slagfältens dramatik återuppstår på detaljerade kartor och banbrytande uppfinningar förklaras med hjälp av stora genomarbetade illustrationer.Följande gäller alla titlar i nämnda bokserie:- Allt material är nyproducerat för bokserien- Lärorikt och underhållande innehåll- Varje bok är rikligt illustrerad med fina bilder, detaljerade kartor, förklarande teckningar, 3D-illustrationer, tidslinjer och faktarutor

Där byggde kungar upp ... Historiens största gåtor book. Read reviews from world's largest community for readers.

Read reviews from world's largest community for readers. Bibelns budskap är visserligen främst avsett för de troende, men ... Webbplatsen använder sig av kakor (cookies) för olika funktioner och för att ge en bra användarupplevelse.

RELATERADE BÖKOR