Djurunderstödd behandlingsterapi

Djurunderstödd behandlingsterapi - Carina Hofling | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Carina Hofling
DIMENSIONERA
9,84 MB
FILNAMN
Djurunderstödd behandlingsterapi.pdf
ISBN
1544672938528

BESKRIVNING

Carina Hofling har en fil kand. i rehabiliteringsvetenskap vid Mittuniversitetet. Att arbeta med djur inom vård, skola och socialt arbete har väckt ett stort intresse hos många. Men vad innebär det egentligen? Arbetet innebär i detta fallet att man i första hand arbetar med människor och har ett djur som kollega och tillägg till det arbete man utför. Boken börjar med att beskriva det förebyggande hälsoarbetet med djur i friskvården för att sedan beskriva vad det är som händer rent biologiskt i kroppen när man umgås och är i kontakt med andra däggdjur. Som sista del i boken behandlar jag det som rör verksamheten runt djurunderstödd behandlingsterapi.

Vi befinner oss trots allt i en pågående massutrotning av arter, orsakad av människor.Här under följer några arter som utrotats i år, uppmärksammat av Livingalongsidewildlife.com. Djurens Rätt utgår från att djur är levande och kännande varelser med intressen och behov som måste tillgodoses. Djurunderstödd behandlingsterapi. För en litteraturens etik : en studie i Birgitta Trotzigs och Katarina Frostensons författarskap.

Att arbeta med djur inom vård, skola och socialt arbete har väckt ett stort intresse hos många. Studier inom litteratur är främst fokuserat på människan, och djuren ställs ofta i bakgrunden eller tolkas som metaforer. Inom djurstudier sätts djuren i fokus och du får nya, normkritiska perspektiv på litteraturen.

RELATERADE BÖKOR