Det nya Sverige

Det nya Sverige - Nyamko Sabuni | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Nyamko Sabuni
DIMENSIONERA
7,95 MB
FILNAMN
Det nya Sverige.pdf
ISBN
4068688825760

BESKRIVNING

Familjen Sabuni anlände från Burundi till Sverige i början av 1980-talet sedan pappa Maurice fått politisk asyl. Trettio år senare står äldsta dottern Nyamko i frontlinjen för att förändra synen på invandring, integration och hedersrelaterat förtryck i Sverige. Det nya Sverige är Nyamko Sabunis berättelse om varför vi inte har råd att misslyckas med integrationspolitiken. Hon stakar ut de stora vägvalen för Sverige och presenterar en vision för ett samhälle som präglas av tolerans, tillväxt och respekt för de grundläggande rättigheterna. Oavsett var vi kommer ifrån delar vi som lever och verkar i Sverige en gemensam framtid. Nyamko Sabunis förhoppning är att boken ska bidra till en seriös debatt om integration och Det nya Sverige.

På 50-talet kom den första datorn till Sverige. 1975 grundades Microsoft av ett par tekniknördar, inga mindre än Paul Allen och Bill Gates.

På 50-talet kom den första datorn till Sverige. 1975 grundades Microsoft av ett par tekniknördar, inga mindre än Paul Allen och Bill Gates.

RELATERADE BÖKOR