Sluta bråka! : dags för dialog i politiken

Sluta bråka! : dags för dialog i politiken - Lisbeth Gustafsson | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Lisbeth Gustafsson
DIMENSIONERA
9,25 MB
FILNAMN
Sluta bråka! : dags för dialog i politiken.pdf
ISBN
1836752220654

BESKRIVNING

I den politiska debatten förpassas jag tillbaka till en polariserad värld av motsatser. Ett vi och dom-tänkande som skapar splittring och osämja. Den andre, den främmande och annorlunda, blir en motståndare som ska bekämpas och besegras. Debatter blir till politiska ”slagfält” i medierna och partierna ”rustar” sina ”kombattanter” för ”dueller” om makten. Mitt ärende med denna bok, skriver Lisbeth Gustafsson i förordet, är att problematisera konflikttemat i den politiska samtalskulturen. Vad gör det med politikens innehåll och möjlighet till utveckling och förnyelse? Vad händer med människan bakom yrkesrollen i politiken – och den politiska journalistiken? Vad gör det med väljarna – är de delaktiga eller åskådare i valet?

Ett vi och dom-tänkande som skapar splittring och osämja. Den andre, den främmande och ... Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom 33 sidor Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel, sällskapsspel, dekoration och mycket mer för en inspirerande vardag.

Det kräver eleverna i klass 9E på Vivallaskolan i Örebro. - Det handlar om vår framtid, säger Abdi Mohammed, 15.

RELATERADE BÖKOR