Vi skriker oss hesa men saknar en röst

Vi skriker oss hesa men saknar en röst - Per Samuelson | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Per Samuelson
DIMENSIONERA
4,5 MB
FILNAMN
Vi skriker oss hesa men saknar en röst.pdf
ISBN
8424827519509

BESKRIVNING

"De som sjunger oavbrutet är våra bästa supportrar. Det är dem jag vill springa fram och fira med när jag har gjort mål. Det känns som att de andra bara är statister. Vi har ju potential, jag tror vi har bäst publiksnitt i Allsvenskan sett till antal invånare. Så det vore kul om folk kunde sjunga! Somliga verkar bara vilja dyka upp, och de dyker bara upp när vi vinner. De riktiga supportrarna är där med oss hela tiden och jag har bara positivt att säga om dem." Per Samuelson har under säsongen 2015 studerat fotbollssupportrar i Sverige. Han har stått i klackarna, han har följt med i bussarna, han har mött spelarna och han har samtalat med makthavarna. Resultatet är en kartläggning av det svenska supporterlandskapet och en uppgörelse med de myter som omgärdar denna kultur. Per Samuelson är socialantropolog, journalist och författare. Vi skriker oss hesa men saknar en röst är hans andra bok.

Här finner du böcker om IF Elfsborg som Guliganerna har i sitt sortiment. Vi skriker oss hesa men saknar en röst Per Samuelson Häftad. 179.

Vi kunde tyvärr ... det röst-ID som världen skriker efter.

RELATERADE BÖKOR