Rätt man på rätt plats (CD + bok)

Rätt man på rätt plats (CD + bok) - Johanna Limme | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Johanna Limme
DIMENSIONERA
4,49 MB
FILNAMN
Rätt man på rätt plats (CD + bok).pdf
ISBN
2263766297641

BESKRIVNING

Alem går fordonsprogrammet på gymnasiet och han och en klasskamrat gör praktik på Kents bilverkstad. Alem trivs och är duktig, men Kent tror att det är den andra praktikanten som gör allt. Genom Alem upplever läsaren glädjen i arbetet, men också frustrationen när Kent inte ser att han gör ett bra jobb.Vi får en inblick i arbetet på en bilverkstad. Många ord på bildelar och verktyg förklaras i sitt sammanhang. Boken ingår i serien Vilja Jobba, och skildrar på ett fint sätt att vi alla är olika. Att vi har olika intressen och drömmar och att det som är rätt för en människa kan vara helt fel för någon annan. Detta är ett kombinerat paket där du får en fysisk bok och en CD-skiva med en mp3-fil på.

Rätt åt dig : så blir du en lyckad konsument. DAGENSINTEGRATION.SE. Rätt musik på rätt plats ökar din försäljning.

De har i alla år lånat ut ljudböcker på cd-skivor (vilket fortfarande finns kvar då många förlag fortfarande ger ut nya böcker som ljudbok både på CD, MP3-CD och som download (utöver det som numera är störst: streamingtjänster, även kallade prenumerationstjänster). 2. VÄLJ RÄTT FORMAT.

RELATERADE BÖKOR