Färgkriget

Färgkriget - Mia Löfstedt | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Mia Löfstedt
DIMENSIONERA
3,70 MB
FILNAMN
Färgkriget.pdf
ISBN
1039203750875

BESKRIVNING

Inom konstvärlden finns en sedan länge etablerad strävan efter att skapa provokativ konst. En strävan som försvåras av att konsten nästintill förväntas vara alstrad i syfte att provocera idag, och därmed reducerar chanserna att väcka önskvärda reaktioner. Digitala och framförallt sociala medier är en del i utvecklingen mot detta alltmer avtrubbade förhållningssätt. I den här studien undersöks därför hur en konstnärlig strävan efter att provocera kan ha utvecklats i relation till sociala medier. Undersökningen utgår från en fallstudie av en välkänd konstnärs exklusiva rättigheter till den svartaste svarta syntetiska färgen som någonsin tillverkats, och den starkt kritiserande respons som kommer konstnären tillmötes på hans Instagramkonto. Genom fallet synliggörs hur det konstproducerande fältets provokationsförhållanden har utvecklats till följd av en ökad användning av sociala medier.

Provokationsförhållanden inom det konstproducerande fältet. Mia Löfstedt (2020), Förtjänstfulla examensarbeten Färgkriget i Varshana är helt osannolikt galet.

Det är förresten ett tips till er som vill åka hit,… "Julpussar och Stjärnsmällar" Färgkriget (TV Episode 1986) Movies, TV, Celebs, and more... Menu.

RELATERADE BÖKOR