Migrationsinfo för alla

Migrationsinfo för alla Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
9,77 MB
FILNAMN
Migrationsinfo för alla.pdf
ISBN
6091900565079

BESKRIVNING

Migrationsinfo för alla är fylld av relevant statistik, klargörande fakta och forskningssammanställningar om migration och integration i Sverige, EU och världen.Nu kommer den första EU-utgåvan av Migrationsinfo för alla. Boken riktar för första gången särskilt fokus på EU, dels för att okunskapen om EU är stor, dels för att EU står inför ett migrationspolitiskt vägval. Varför riskerar migranter sina liv på Medelhavet? Vilka länder tar störst – och minst – ansvar för EU:s flyktingmottagande? Hur ser situationen ut för asylsökande nu jämfört med rekordåret 2015? Boken hjälper dig att bättre förstå dessa frågor.Migrationsinfo för alla används idag runt om i Sverige av kommunpolitikern som behöver argument, läraren som planerar sin lektion, journalisten som letar fakta, den sakkunniga som letar underlag och studenten till sin uppsats. Använd Migrationsinfo du också!Texterna i boken kommer från Migrationsinfo.se, Sveriges mest använda hemsida för frågor om integration och migration, som drivs av tankesmedjan Fores. För mer fakta och forskning om migration och integration i Sverige, EU och va¨rlden – beso¨k Migrationsinfo.se!

Studieförbundet Vuxenskolan och Fores ger tilsammans ut Migrationsinfo för alla. Migrationsinfo för alla är baserad på texter från hemsidan migrationsinfo.se, en av Sveriges mest besökta hemsidor för frågor om migration och integration. Migrationsinfo.se upprättades och drivs av Fores och syftar till att på ett lättillgängligt sätt presentera forskning, fakta och statistik om migration och integration, med fokus på Sverige. Migrationsinfo för alla är baserad på texter från hem-sidan migrationsinfo.se, en av Sveriges mest besökta hemsidor för frågor om migration och integration.

Nu kommer äntligen den nya och uppdaterade utgåvan av Migrationsinfo för alla. Migrationsinfo för alla. Språk: Svenska.

RELATERADE BÖKOR