Kön och politik

Kön och politik - Christina Bergqvist, Ann-Cathrine Jungar, Per Adman | Mejoreshoteles.org En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Christina Bergqvist, Ann-Cathrine Jungar, Per Adman
DIMENSIONERA
4,5 MB
FILNAMN
Kön och politik.pdf
ISBN
3783181198327

BESKRIVNING

Här redogörs närmare för argumenten för varför politisk jämställdhet är angelägen. I fokus står frågor om kön och politiskt deltagande och representation. Boken visar att i Sverige har könsskillnaderna minskat i såväl politiskt deltagande som politiskt beslutsfattande.Denna titel har tidigare givits ut av SNS förlag men ingår numera i Studentlitteraturs sortiment.

Fri frakt. Alltid bra priser och snabb leverans.

| Adlibris Boken innehåller introduktioner till feministisk forskning inom de statsvetenskapliga subdisciplinerna politisk teori, svensk politik, jämförande politik och internationella relationer samt fördjupningar i de för fälten centrala begreppen kön, representation, medborgarskap och säkerhet. Pris: 276 kr. Häftad, 2008.

RELATERADE BÖKOR