Djuren och människorna sida vid sida

Djuren och människorna sida vid sida - Kristina Ekblad | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kristina Ekblad
DIMENSIONERA
10,55 MB
FILNAMN
Djuren och människorna sida vid sida.pdf
ISBN
4006549351825

BESKRIVNING

Boken är djurens kunskap och en början på en ny djursyn där djuren också betraktas som lärare. De vill ha sin frihet precis som människan.Att vara shaman är att leva med djuren som sin familj. Egna och andras djur hjälper en människa med ett krossat hjärta, orsakat av förlorad modersanknytning och splittring av familjen att hitta självkärleken och sammanhanget.Saknaden av en mor är traumatiskt, försvårande faktorer som omedvetenhet och psykisk ohälsa är salt i ett redan stort sår. Djuren tar bort saltet och lägger dit en massa ?socker? i stället. Budskapet är riktat till läsare som är trötta på egoismen och som är beredda att stå upp för hjärtats väg.

Du kan läsa mer på vår sida Smitta mellan människor och djur. relationen människa-människa. Å ena sidan domesticerar vi djur, vi gör dem till husdjur genom att vänja dem vid mänskliga kontakter och ger dem en hög social status jämfört med boskap, djurparksdjur, laboratoriedjur, arbetsdjur och vilda djur.

Läs om hans hjärna ovan på denna sida. Oftast är det inte heller hjärnans totalvikt som ger problem för sjuka människor och missbrukare. Sida är Sveriges biståndsmyndighet.

RELATERADE BÖKOR