Fakta om Arktis och Antarktis

Fakta om Arktis och Antarktis Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
12,17 MB
FILNAMN
Fakta om Arktis och Antarktis.pdf
ISBN
9028522560146

BESKRIVNING

RecensionerDetta är en intressant och ganska fyllig sammanställning av de båda polernas djurliv, fiske, valfångst, miljö och utforskning. --- Texten är väl avvägd, lagom informativ och lättläst. Många fotografier och några tydliga kartor förhöjer läsvärdet. (BTJ:s Böcker & AV-media 2002:10)

Kanske inte helt optimalt för att leva på som människa, men trots detta är cirka 4,000 forskare från olika länder stationerade där, och inte mindre än tre barn har fötts på Antarktis! Här följer ytterligare tio fakta du bör veta om den kritvita kontinenten Antarktis. 10 fascinerande fakta om Antarktis. ...

Många av växterna och djuren finns endast där och är beroende av isen och kylan för att överleva. Om klimatet förändras och människor påverkar området både i Arktis och på andra delar av jorden kan växtlivet och djurlivet hotas.

RELATERADE BÖKOR