Vägar till makten - statsrådens och statssekreterarnas karriärvägar

Vägar till makten - statsrådens och statssekreterarnas karriärvägar En dag varelser. Grekerna och existensens mysterium PDF, TXT, FB2. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med existens ePUB. En dag varelser. Grekerna och mysteriet med MOBI-existensen. Boken skrevs 2020. Leta efter en bok om en dag. Grekerna och existensens mysterium på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
DIMENSIONERA
7,91 MB
FILNAMN
Vägar till makten - statsrådens och statssekreterarnas karriärvägar.pdf
ISBN
4536493372830

BESKRIVNING

I denna rapport redovisas en studie av de svenska stadsrådens och statssekreterarnas bakgrund och karriärvägar över en drygt fyrtioårig tidsperiod, och en jämförelse görs över tiden mellan olika regeringar. I rapporten förs en diskussion om utnämningspolitik och den svenska politiska makteliten utifrån etablerade teorier om eliter.

Organizing Democracy. The Construction of Agency in ... Statssekreterarnas löner är, med ett undantag, enhetliga och omprövas normalt en gång per år i samband med den årliga lönerevisionen.

I denna rapport redovisas en studie av de svenska stadsrådens och statssekreterarnas bakgrund och karriärvägar över en drygt fyrtioårig ... Anders Ivarsson Westerberg är filosofie doktor och forskar om offentlig organisation vid Samtidshistoriska institutet på ... Vägar till makten - statsrådens och statssekreterarnas karriärvägar Samtidshistoriska institutet ...

RELATERADE BÖKOR