Till dig som ser på

Till dig som ser på - Marcus Tallberg | Mejoreshoteles.org Vi är glada att kunna presentera boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium, skriven av Mauro Bonazzi. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF, TXT, FB2 eller något annat format som är möjligt på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Marcus Tallberg
DIMENSIONERA
12,2 MB
FILNAMN
Till dig som ser på.pdf
ISBN
5828618008045

BESKRIVNING

En handbok för dig som är anhörig till en hbtq-person Unga HBTQ-personer är som grupp mentalt utsatta och för att komma tillrätta med detta behöver vi börja med dem som står närmast samt lyfta fram erfarenheter från andra som har brutit normer.   I Till dig som ser på medverkar bland andra artisten Anne-Lie Rydé och fotbollsprofilen Glenn Hysén och delar med sig av sina erfarenheter. Medverkar gör även normpsykologen Lina Bodestad, socionomen Anneli Svensson och föreläsaren Camilla Gisslow.   Boken har tagits fram i samarbete med nätverket Stolta Föräldrar till HBTQ-barn.

Eran mamma var ett helgon, ganska knäckt men ändå stark. Jag såg på på avstånd, våga sällan mer, syrran var tuffare än jag, for vägarna runt med er. Om du tillhör de som ska mönstra får du ett besked med rubriken "Rekryteringsmyndigheten kommer att kalla dig till mönstring".

Hemtjänsten ger stöd och hjälp för att du ska kunna bo kvar i din bostad, även om du behöver hjälp med vardagssysslorna eller med personlig omvårdnad.Om du behöver tillsyn och omvårdnad dygnet runt kan personal från hemtjänsten komma även på natten. Jag tänker på dig ibland fast du aldrig va som jag. Du var ett vilset djur i rustning i en familj med åtta barn.

RELATERADE BÖKOR