Simma i mörker : en självbiografisk klassresa

Simma i mörker : en självbiografisk klassresa - Kjell Eriksson | Mejoreshoteles.org Läs boken One Day Creatures. Grekerna och mysteriets existens direkt i din webbläsare. Ladda ner boken One Day Creatures. Grekerna och existensens mysterium i PDF-, TXT-, FB2-format på din smartphone. Och mycket mer på mejoreshoteles.org.

INFORMATION

FÖRFATTARE
Kjell Eriksson
DIMENSIONERA
8,41 MB
FILNAMN
Simma i mörker : en självbiografisk klassresa.pdf
ISBN
7393177364137

BESKRIVNING

Kjell Eriksson växte upp i lärdomens Uppsala men var aldrig menad för den akademiska banan. Hans barndomshem låg på Ymergatan i Almtuna, arbetarnas stadsdel. I stället för universitetet gick han i trädgårdsskola, blev anläggningsarbetare, facklig organisatör i Lantarbetareförbundet, agitator, vänsteraktivist, egenföretagande trädgårdsmästare, expert på rosor och perenner och på 1990-talet författare en rastlös själ som älskade natur, odlande och rotfasthet men drog som en vagabond mellan länder och världsdelar, som längtade efter varaktig kärlek men ständigt övergav sina kvinnor.Kjell Eriksson är författare till tolv romaner och en reportagebok. Med kriminalserien om Uppsalapolisen Ann Lindell har han vunnit publik och priser och blivit översatt till många språk.Simma i mörker är en självbiografisk berättelse om ett liv som inte har mycket likhet med andra författares. Där varje sida brinner av starka känslor. Av trots, klasshat och raseri över världens orättfärdighet, av en ständig pendling mellan självföraktande ångest och obrytbar optimism.Det är en bok som talar till läsaren utan omsvep:Varför ska alla vara så städade, tillbakahållna? Realistiska?! Världen är orättvis mot mig och den klass jag kommer ur, har alltid varit, varför skulle jag då vara len i truten?

Där varje sida brinner av starka känslor. Av trots, klasshat och raseri över världens orättfärdighet, av en ständig pendling mellan självföraktande ångest och obrytbar optimism. Simma i mörker: en självbiografisk klassresa (Pocket, 2014) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 2 butiker SPARA på ditt inköp nu! Simma i mörker är en självbiografisk berättelse om ett liv som inte har mycket likhet med andra författares.

Köp boken Simma i mörker : en självbiografisk klassresa av Kjell Eriksson (ISBN 9789170377389) hos Adlibris. Fraktfritt över 169 kr Alltid bra priser och snabb leverans.

RELATERADE BÖKOR